Ce costum barbati sa alegi in sezonul cald daca esti mire

Ce costum barbati sa alegi in sezonul cald daca esti mire

Imaginea mirelui este formata din multe detalii, asa ca selectia lor trebuie abordata cu toata seriozitatea.

Indeosebi un costum barbati trebuie sa se potriveasca cu anotimpul, cu stilul si culoarea rochiei miresei.

Tendintele moderne ofera o gama larga de tinute pentru mire, astfel incat fiecare sa poata alege hainele dupa bunul sau plac. Si cel mai important, mirele ar trebui sa fie confortabil imbracat, astfel incat in ​​timpul nuntii starea de spirit festiva sa nu-l paraseasca din cauza hainelor sau pantofilor incomozi.

Astfel, stilul grozav nu este exclusiv mireselor. Pentru miri, a-si da seama ce sa poarte la o nunta poate fi foarte distractiv, cuprinzand o multime de optiuni elegante din care sa aleaga:

In primul rand, va trebui sa decizi care este codul vestimentar, nu numai pentru invitatii tai, ci si pentru tine.
Apoi, vei avea nevoie de o intelegere a ceea ce este potrivit pentru fiecare cod vestimentar.

Un smoking nu este necesar pentru fiecare eveniment si nici o cravata. Dar formalitatea impusa de costume barbati ar trebui sa fie respectata in majoritatea scenariilor de nunta, cu exceptia cazului in care, desigur, participi la o nunta super-ocazionala.

Astfel, pentru mirii care se lanseaza in calatoria lor in moda de nunta si nu sunt siguri de unde sa inceapa, o consiliere la creatoarea de moda Adina Buzatu este pur si simplu obligatorie! Inainte de a sari intr-o mare de optiuni nesfarsite, un sfat cheie important iti va salva mult timp si nervi.
Vei fi un mire primavara aceasta? Asigura-te ca ai citit ghidul de mire al primaverii 2022!

Tinuta mirelui dupa sezon: primavara

Imbracamintea formala poate suna infundata pe vreme calda, dar totul depinde de tesatura. Tinuta cu cravata neagra este o optiune excelenta in materiale mai respirabile sau tinute de cocktail pentru evenimente mai putin formale.

Ca mire, un costum frumos bleumarin sau un costum gri deschis ar arata fantastic. Apropo, ai de unde alege din costume trends Adina Buzatu pentru nunta ta, acum mai radiante ca niciodata!

Culoarea este o alta componenta cheie. Ai mereu in minte  ceea ce poarta mireasa. Culorile care functioneaza cel mai bine primavara sunt negru sau bleumarin –  fara sezon si intotdeauna potrivit. Cand ai indoieli, mergi pe negru sau bleumarin. Accesorizeaza cu o batista de buzunar distractiva. Camasa ar trebui sa fie alb imaculat, daca vrei sa fii un mire clasic de nota 10!

Sfat: Sa ai o camasa de rezerva la indemana, astfel incat sa arati intotdeauna cel mai bine.
Alege tinuta care ti se potriveste si bucura-te de nunta, este un eveniment unic in viata!