Care sunt avantajele unui I-port Advance pentru cei care sufera de diabet

Care sunt avantajele unui I-port Advance pentru cei care sufera de diabet

Pacienti cu diabet zaharat de tip 1 si 2, inclusiv copiii si adolescentii, au nevoie de administrari regulate de insulina. Insa, frica de ace poate fi ceva care ii impiedica sau le creeaza disconfort zilnic.

I-port Advance se adreseaza persoanelor care urmeaza un tratament cu injectie de insulina si care doresc sa reduca la minimum interventia injectiilor in viata de zi cu zi.

Ce este un I-Port Advance

I port insulina este un port de injectare a insulinei special creat pentru persoanele cu frica de ace si injectii.

Insulina in acest caz poate fi injectata cu ajutorul seringilor sau al stilourilor injectoare specifice. Portul de injectare este mic si discret si se lipeste de corp ca un bandaj. Avantajul acestuia e ca nu trebuie sa-ti intepi pielea de fiecare data cand trebuie sa faci o injectie cu insulina.

In loc de 150 de intepaturi pentru injectarea insulinei pe luna, cu i-Port Advance vei face 10 insertii pe luna, ceea ce inseamna ca starea emotionala neplacuta legata de injectii este redusa.

Doar o singura aplicare la fiecare trei zile

Portul de injectie I-Port Advance este usor de aplicat. Doar un tub moale si flexibil, numit canula, ramane sub piele.

Odata aplicat, poate fi injectat medicamentul prin port in loc de piele (in interiorul dispozitivului nu este stocat niciun medicament).

Unde se aplica I portul

Abdomenul, partea superioara a coapselor, spatele bratelor, soldurile si partea superioara a feselor sunt toate locatii bune. Odata ce portul este aplicat, poti introduce acul seringii sau al stiloului prin port ori de cate ori ai nevoie de o injectie.
Cu acest dispozitiv, ai posibilitatea:

1. Sa iei doze de insulina fara durerea unor punctii suplimentare ale pielii
2. Sa minimizezi barierele fizice si emotionale legate de injectare
3. Sa continui sa faci activitatile obisnuite, cum ar fi sportul, somnul sau dusul.

Ti-ai pus vreodata intrebarea cum ar fi daca ar exista o modalitate de a oferi pacientilor care traiesc cu diabet zaharat posibilitatea de a nu-si intepa pielea pentru fiecare injectare? Raspunsul se afla chiar aici: I-Port Advance!

Astfel, senzatiile neplacute si fobia de ace pot fi evitate usor. Cu I-port Advance, administrarea insulinei devine mult mai usoara si cu mai putin stres!