7 modele de rochii pe care fiecare femeie trebuie sa le aiba in garderoba

7 modele de rochii pe care fiecare femeie trebuie sa le aiba in garderoba

Sunt rochii care merg cu orice, arata bine indiferent de ocazie si nu te plictisesti niciodata de ele. Le iubesti si le porti ani de zile, adaptandu-le noilor tendinte doar prin schimbarea accesoriilor si pantofilor.

Mai jos vei descoperi o lista de 7 modele de rochii, care pur si simplu trebuie sa fie in garderoba ta.

Romantice si aerisite, stramte si feminine sau in stil boho – fiecare are modelul de rochie preferat, de care pur si simplu nu se poate desparti.

Anumite croieli se potrivesc bine cu orice silueta si sunt o mana divina in multe ocazii diferite. Dar iata ce modele nu trebuie sa iti lipseasca!

O rochie mini

De la popularizarea rochitei negre de catre Coco Chanel, moda rochiilor mini nu ne-a parasit nici macar o clipa. Fiecare femeie va gasi acest model in garderoba sa – chiar daca o ascunzi acolo de cativa ani, renuntand gresit la ea din cauza varstei.

O rochie mini te va face imediat sa te simti extrem de feminina si sexy, iar daca esti ingrijorata de o croiala prea scurta, alege un sacou supradimensionat alaturi de ea.

O rochie tip sacou

Cea mai lejera croiala a unei rochii, o rochie sacou oversize este un must have pentru toate femeile care isi improspateaza garderoba inainte de sosirea noului sezon.

Tendinta fierbinte pentru acest an este de a combina aceste rochii tip sacou cu adidasi.

O rochie maxi

Si in fiecare editie posibila! Lunga, striata, subliniind puternic figura unei rochii tricotate, plisata, usor transparenta de la jumatate si finisata cu dantela sau viscoza, decorata cu flori si ajungand pana la glezne – fiecare dintre ele a cucerit podiumurile lumii si a ramas in inimile femeilor de multa vreme.

O rochie creion

Stramta si subliniind frumos talia, aceste rochii office formale tip creion sunt cu siguranta stilul numarul unu pentru birou sau intalnire de afaceri.

Dintre modelele mai casual tricotate sau de vascoza, preferatele sunt cele cu maneci trei-sferturi, perfecte pentru o intalnire sau serile lungi de vara!

O rochie plic

Isi datoreaza numele materialului care se „pliaza” in jurul taliei, semanand cu un plic. Oferta atat a marcilor premium, cat si a lanturilor de magazine include o selectie uriasa de modele care decoreaza rochii plic – dungi, buline, forme geometrice, margarete minuscule si alte flori variate.

Un plus care evidentiaza in mod vizibil talia, pe care merita sa o alegi pentru acest tip de rochie, este o curea lata, din piele.

{{clean}} {{clean2}} {{clean3}}