5 moduri de a asorta pantofii cu platforma

5 moduri de a asorta pantofii cu platforma

Pantofii cu platforma pot fi descurajanti, dar exista multe moduri de a-i asorta pentru a se potrivi propriei personalitati.

O pereche de ghete dama negre simple cu platforma te pot duce departe prin lumea stilului, amplificand tinutele deja interesante si distractive pe care le poti avea in dulap.

Pantofii cu platforma pot fi descurajanti, dar exista multe moduri de a-i asorta pentru a se potrivi propriei personalitati.

O pereche de ghete dama negre simple cu platforma te pot duce departe prin lumea stilului, amplificand tinutele deja interesante si distractive pe care le poti avea in dulap.

1. Rochii florale

Exista o tenta atat de delicata si frumoasa la o rochie florala simpla. Daca doresti sa te indepartezi de delicatetea unei rochii de vara asortata cu sandale, da un impuls grunge cu o pereche de ghete sau cizme cu platforma.

Platformele cu model floral albe, negre sau chiar cu model mixt sunt o alegere excelenta pentru acest look.

Imbina rochia si platformele cu o jacheta din denim decupata sau o jacheta de piele pentru a completa pe deplin aspectul. Ai putea chiar sa adaugi o pereche de dresuri cu plasa sub rochie.

Aceasta tinuta te va face sa te simti atat grunge, cat si delicata in acelasi timp, combinatia perfecta a celor doua. Opteaza pentru accesorii suplimentare precum inele, coliere si cercei.

2. Fii casual

In timp ce cizmele cu platforma par a da o atmosfera eleganta, sunt destul de usor de aranjat.

Blugii rupti si o camasa confortabila asortata cu platformele te vor face sa te simti cool si energica, fara sa impingi prea mult limitele. Imbraca tinuta casual preferata si adauga platforme. Vei fi surprinsa de diferenta pe care o fac.

Pentru acest look, opteaza pentru cizme de inaltime obisnuita in locul botinelor sau cizmelor pana la coapse. Schimba culorile tinutei tale pentru a readuce acest aspect din nou in viitor. Orice culoare de botine va merge cu acest look.

3. Foarte grunge

Daca chiar vrei sa-ti duci ghetele sau cizmele cu platforma la urmatorul nivel, incalta-le cu o tinuta care iese in evidenta. Hainele care par uzate vor functiona grozav pentru aceasta tinuta.

Gaseste o camasa veche si uzata, supradimensionata, pune o curea si niste dresuri din plasa, incalta cizme obisnuite sau cu platforma pana la coapsa si esti gata sa infrunti ziua.

Acest aspect este extrem de personalizabil, dar opteaza intotdeauna pentru culori mai inchise si haine decupate. Sapa adanc in aspectul grunge.

4. Un moment de goth

O alta optiune grozava, daca vrei sa iesi in evidenta intr-o multime, este aspectul Goth. Cizmele cu platforma pana la coapsa (stii, genul cu o gramada de bretele?) sunt perfecte pentru acest look.

Asorteaza-le cu hainele, blugii sau rochiile tale negre preferate. Apoi poti completa aspectul cu o multime de accesorii.

Poti adauga inele voluminoase si cercei lungi atarnati pentru a face acest aspect perfect. Daca vrei sa iesi in afara zonei tale de confort, acesta este aspectul pentru tine. Il poti duce la nivelul urmator si il poti accesoriza mai mult.

Poarta dresuri din plasa sub blugi decupati sau chiar sub o bralette sau un top din plasa pentru a adauga un efect extra-cool. Exista atat de multe moduri diferite in care poti combina acest aspect.

5. Atrage admiratie

Nu in ultimul rand, scoate-ti acele cizme cu platforma pentru urmatorul tau eveniment sau festival. Orice tip sau culoare de platforme poate fi aranjata pentru a se potrivi cu tinuta ta, asa ca nu fi timida.

Opteaza pentru modele reflectorizante sau holografice, seturi asortate si multe altele. Poti incalta si adidasi cu platforma cu o rochie mulata simpla.

Daca esti in cautarea unei modalitati de a te exprima cu adevarat, purtarea cizmelor cu platforma cu o tinuta mai indrazneata este chemarea potrivita.

Adauga sclipici pentru corp, machiaj luminos si multe altele pentru a lasa aceasta tinuta sa straluceasca cu adevarat. Stilurile indraznete sunt cunoscute pentru ca sunt stralucitoare, vesele, potrivite si atragatoare, asa ca poarta orice te face fericita.

Articol creat de Campaings.