3 idei pentru tinute stilate de la Trends by Adina Buzatu

3 idei pentru tinute stilate de la Trends by Adina Buzatu

Ca barbat, iti doresti sa arati bine si sa a un stil de vestimentatie modern si stabil. Asumarea unei personalitati vestimentare poate fi dificila daca doresti sa eviti sa cheltui o tona de bani pe o garderoba noua. Trucul este sa incorporezi cateva piese vestimentare cheie care pot fi asortate garderobei tale, iar apoi sa adaugi accesorii pentru a-ti completa noul look.

Exista cateva idei bune, iar stilista nr. 1 in Romania Adina Buzatu este gata sa ti le ofere prin tinutele sale pentru barbati.

Cum ar trebui purtate tinutele Trends by Adina Buzatu?

Iata care este adevarul. Sa te imbraci bine este o abilitate. Si, ca orice alta abilitate, o poti invata si te poti perfectiona. 

Fie ca esti un incepator complet, fie ca lucrezi la stilul tau de ceva vreme si ai nevoie de o reimprospatare, cateva idei si sfaturi te pot te ajuta sa arati bine in cel mai scurt timp.

3 idei practice pentru tinute stilate

• Realizeaza ca a te imbraca bine este o abilitate

La fel ca si gatitul sau sportul, a te imbraca bine este o abilitate care poate fi de fapt invatata.

Treaba unui stilist personal de la Trends Adina Buzatu nu este sa ofere haine pentru barbati si sa ii trimita pe drumul lor. Stilistul ii invata pe barbati cum sa aleaga hainele care ii pun in valoare, astfel incat sa o poata face pe urma si singuri. Daca a te imbraca bine nu ar fi o abilitate care poate fi invatata, stilistii ar fi ramas fara slujba!

Cu toate abilitatile, devii mai bun cu cat exersezi mai mult. Asta inseamna ca ai ocazia sa exersezi si sa cultivi abilitatea de a te imbraca bine in fiecare zi.

• Dezvolta-ti „ochiul” care identifica stilul care iti place

Exista cineva al carui stil crezi ca arata bine? Cineva la care te gandesti „Mi-ar placea sa ma imbrac asa”, chiar daca nu crezi ca ti-ar putea iesi. Poate ca este o celebritate, un muzician, un atlet? Chiar si un personaj fictiv.

Tocmai ti-ai demonstrat ca poti vedea si poti recunoaste un stil grozav!

• Rezolva 90% din problemele de stil prin potrivirea corecta

Potrivirea este cel mai important lucru atunci cand vine vorba de un stil grozav. Este atat de important, de fapt, incat purtarea hainelor care se potrivesc bine va rezolva 90% din problemele de stil.

Atunci cand hainele nu se potrivesc cum trebuie, iti strica proportiile corpului. Din cauza tesaturii in exces, hainele prea mari te fac sa arati nu numai neglijent, ci si mai corpolent sau mai scund decat esti.

Astfel, o greseala pe care oamenii o fac atunci cand incearca sa isi imbunatateasca stilul este sa creada ca trebuie sa creeze un stil personal original, 100% unic.
Acesta este un exemplu clasic a ceea ce se numeste „gandire extrema”.

Cand incepi sa iti imbunatatesti stilul, gandeste-te la asta ca la modul in care bucatarii invata sa gateasca. Concentreaza-te mai intai pe stilurile clasice, apoi adauga incet-incet, mai tarziu, propria ta nota personala.