NetFlash.ro la indemana ta. Simplu, rapid si eficient.

NetFlash
 

Termeni si conditii

Portalul Netflash.ro va ofera o gama variata de servicii gratuite: anunturi, mall, dictionar, director web, poze, felicitari, curs valutar, horoscop.
Prin utilizarea acestor servicii va angajati sa respectati termenii si conditiile din prezentul document, ce reglementeaza accesul la paginile portalului.
Daca nu sunteti de acord cu continutul acestor termeni de utilizare, va rugam sa nu accesati serviciile noastre.


Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de portalul Netflash.ro va obligati sa:

 1. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului
 2. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi actuale, reale si complete. Daca veti furniza informatii inexacte sau incomplete, Netflash.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

 


Responsabilitatile utilizatorului

Utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le publica pe Internet, prin intermediul portalului Netflash.ro.
Prin utilizarea serviciilor portalului Netflash.ro va obligati:

 • sa nu creati mai multe conturi duplicat sau sa publicati informatii (articole, prezentari, oferte) cu acelasi continut;
 • sa nu publicati materiale cu drept de autor daca nu sunteti autorul sau nu aveti permisiunea acestuia de a publica;
 • sa nu publicati materiale pentru care nu aveti dreptul la transmitere;
 • sa nu publicati materiale defaimatoare, rauvoitoare, obscene, de amenintare;
 • sa nu publicati imagini sau texte explicit sexuale;
 • sa nu publicati materiale care au continut explicit privind violenta fizica sau verbala sau alte acte de cruzime, materiale care se refera la utilizarea, fabricarea, comercializarea armamentului sau drogurilor.
 • sa nu publicati materiale cu continut informatic menit atacurilor informatice (virusi, viermi, troieni, alte programe);
 • sa nu publicati, transmiteti, incarcati, difuzati, materiale promotionale, orice tip de publicitate, alte actiuni de tip spam (mail nesolicitat), cu exceptia portiunilor din servicii care se refera strict la aceasta;
 • sa nu transmiteti informatii confidentiale unei terte parti.

 


Copyright

Informatiile publicate in cadrul portalului Netflash.ro reprezinta continut propriu si nu pot fi reproduse, copiate, vandute, transmise prin orice metoda, fara acordul scris al administratorilor portalului. In caz contrar Netflash.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor copyrightului. In completare, portalul beneficiaza de contributia membrilor sai inregistrati. Echipa Netflash.ro selecteaza continutul publicat de membrii pentru a mentine un standard de calitate al siteului. Netflash.ro nu poate fi facut responsabil daca informatiile publicate de utilizatori intra sub incidenta legii drepturilor de autor. La cererea autorului in drept, in urma dovezilor prezentate vom retrage acele informatii de pe site si vom anula calitatea de membru persoanei care se face vinovata de acest act.


Limitarea raspunderii

Netflash.ro nu poate garanta valoarea de adevar si exactitatea datelor publicate de utlizatori si nu are obligatia legala de a controla autenticitatea informatiilor oferite de utilizatori.
Netflash.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura datorata inexactitatii datelor si informatiilor publicate de utilizatori. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului publicat de dumneavoastra pe site.
Netflash.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din motive tehnice sau comerciale.
NetFlash.ro nu va fi raspunzator fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului Netflash.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.


Modificarea Termenilor de Utilizare

Folosirea site-ului se face sub autoritatea termenilor si conditiilor anterior prezentate, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati din momentul accesarii serviciilor oferite.
Netflash.ro isi rezerva dreptul de a revizui si reactualiza aceste reguli in orice moment, fara o notificare prealabila. Aceste modificari vor deveni efective chiar din momentul afisarii lor pe site.
Este recomandat sa reveniti in aceasta pagina de cel putin o data pe luna, ca sa puteti afla in timp util de orice modificare adusa termenilor de utilizare. Prin inscrierea dvs. ca utilizator al serviciilor noatre va exprimati acordul de a primi buletine informative pe email de la NetFlash.ro.
Daca doriti sa aflati mai multe date despre acesti termeni si conditii, sau pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati aici.
Totodata va recomandam sa cititi si politica de condidentialitate a sitului.

Firme si oferte

Citate celebre, citate despre fericire

Adevărata mulţumire şi reusită totală provin din lucrurile pe care nu le poţi cumpăra cu bani. Proverb chinez


Când fericirea ta e mare, nu te încrede prea mult în ea, nici nu ne dispreţui pe noi cei săraci, ci arată-te mereu vrednic de fericirea ta. Menander


Curs valutar

Ofera zilnic rata de schimb valutar, stabilita de BNR, intre principalele valute si leu. In plus, cu ajutorul convertorului valutar puteti calcula conversia unei sume dintr-o moneda in alta.

Cursul zilei
Convertor valutar

Suma:


 

Vremea in Bucureşti

18:00 - 0:00

Cer senin

Cer senin. 15°C la ora 18:00. Viteza vantului 7.2 Km/h dinspre SV. Nu sunt asteptate precipitatii.

 
   
NetFlash.ro la indemana ta!